måndag 9 oktober 2017

Grått.

Grå sörja.
Fick sluta med Ziprasidonet pga biverkningar. Bröstspänningar och bröstmjölk. Nä tack.

Har inte fått besked om annan antipsykotika. Men har på eget bevåg gått tillbaka till Quetiapin. Har inte uppföljning med läkare förrän i slutet på nästa vecka. Utan nåt manidämpande så är jag uppe i taket igen, det känner jag.
Sänker långtidsverkande bensot försiktigt. Men saknar insomningsmedicin. Så det är babysteps som gäller.

Det pendlar lite nu. Visserligen lite mensblues. Men ibland sticker topparna och dipparna lite väl långt ifrån acceptabel nivå. Förutom detta år allt mer stadigt grått, lite meningslös. Likgiltigt.

Ska tillbaka till jobb idag. Halvtid. Har heltidssjukskrivning på papper denna vecka också. Men har ordnat med FK och lönekontoret att jag kommer tillbaka tidigare. Blir mest knäpp av att vara hemma. Rastlös hjärna i kombination med fysisk utmattning är farligt.
Så.
Ska se till att ta en rask promenad hem.
Och önskar så att jag kan bryta den onda livsstillscykeln, och komma ner i vikt. Jag har blivit så bukfet. Det har jag inte varit förr. Nu är det för mycket signaler. Artros, värk, blodfetter och bukfetma. Nä. Jag måste vara snäll mot mig själv och tänka på vad som stoppas i munnen.

Men. First things first. Huvudet. Och städa upp efter hypomanin. Färga tillbaka mitt gråfärgade hår till blonda slingor. Slänga ut onödiga inköp på lite fynda-sidor på FB.
Kontrollera alla fakturor. (Som tur är har jag direktbetalt det mesta).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Ibland kan några ord på vägen värma ett hjärta.

Man kan låta omgivningen vara oviss genom att tillfredsställa andra.